BURSA / OSMANGAZİ - Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

CEM SULTAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1. SINAV TAKVİMİDİR.öĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

2024 Ramazan Ayı okulumuzda binbir coşkuyla idrak ediliyor!Öğrencilerimizin hazırladığı ramazan sokakları,sınıf panoları,mukabele etkinliğinin yanısıra Ramazan Sohbeti POrogramıyla etkinlikler taçlandırılıyor.Mevlidhan Sinan Topçu'nun Kur'an-ı Kerim ve Naat'ı Şerif ile  onurlandıracağı programımıza tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Ara

Okulumuzun öğrencileri şehitlerimize hatimler okuyup duasını yapacaklar.Aziz şehitlerimizin ruhu için öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz  ve velilerimizin hep beraber  okuduğu hatimlerin duası 28 Aralık Cuma günü 12.20 de okulumuzda yapılacaktır.Allah-u Teala kabul buyursun.

May

Akademik rehberlik kapsamında bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi verimli bir zaman geçirdik.

May

Okul İdaremiz tarafından öğretmenlerimize sunum yapıldı.

May

Okulumuz pano ve duvarlarında yıl boyu şair ve yazar tanıtımlarımız olmaktadır.

May

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında 19 Mayıs Cuma günü sabah namazı buluşmasında 12. Sınıf öğrencilerimizle birlikteydik.

May

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Abdurrahman DOĞAN Hocamız, istekli öğrencilerle hüsn-ü hat çalışmalarına devam etmektedir.

Bu çalışmalarla sanatsal bakış kazanan öğrencilerimiz hayata daha farklı ve sağlıklı bakabilmekteler. Hocamıza çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederiz.

Ramazan Sandığımızı hazırladık.

May

Bilim ve Teknoloji kulübümüz pano hazırladı.

May

Öğretmenlerimize Hz. Peygamber ve Eğitim Metodu konulu sunum yapıldı.

May

Kur'nın muhtevasına yönelik seminer verildi.

Nis

Kariyer Günleri Etkinliğimiz devam ediyor. Bu etkinliğimizdeki alanımız Psikoloji bölümüydü.